Ik word heel blij van die lekkere grassige olijfolie uit Sicilië. Of van de geur van geraspte citroenschil. Van verse spinazieblaadjes in het voorjaar en de eerste pompoenen in de herfst. Een gehaktbal perfect op smaak of een flinke kip uit de oven. Wat je allemaal wel niet kunt met een aardappel! Ik houd van verse kruiden en durven met smaak. En van nieuwe smaken ontdekken in onbekende landen. Dat en meer wil ik overbrengen met mijn gerechten. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je iets te vieren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van je wensen maak ik een voorstel op maat.

 

 

Ik kook voor gezelschappen van 2-200 personen. In overleg lever ik de gerechten warm of koud aan, op grote schalen of per portie verpakt.

Wil je het hele feest uit handen geven dan kan dat ook: wij komen dan met personeel, nemen drankjes en decoratie mee en huren desgewenst tafels, servies en apparatuur.

Vul  het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Pop-up
Samen met Sander Dankelman organiseer ik pop-up diners op verschillende locaties in Den Haag en Amsterdam. Verrassing en avontuur zijn het uitgangspunt, zowel in het eten als in de locaties en het gezelschap. Schrijf je in voor de mailinglijst als je er een keer bij wilt zijn of houd de Facebookpagina in de gaten.

Wie maakte ik al eerder blij met lekker eten?
Sterk in eten had al veel tevreden klanten. Ik kookte o.a. voor: Veel Meubelstukken, De Kleine Komedie, Berlage Lyceum, Senf Theaterproducties, Fetch, Stadsdeel West, Amsterdam Filmschool, Fortissimo Films, SOMO, Oestermeisje, Routz Groep, Allen/Overy, Het Parool, Uitgeverij Snor, Midwest en diverse particulieren.